Av og til sitter vi… Outrigger Canoe – (OC-1)

Elling Heiberg, Teiva Joyeux og jeg (Gaute) er ivrige etter å tilbringe mest mulig tid på vannet og derfor har vi mye leketøy de fleste ikke en gang har sett… Våre outrigger canoes blir virkelig et blikkfang for mange når vi er ute og surfer i hekkbølgene etter forbipasserende båter og mange lurer på hva denn ekajakken med støttehjul er for noe! Svaret er at det er en ekstremt leken farkost som egner seg veldig godt i grovere sjø og når det er mye vind. Det flotte med OC-1 er tryggheten om at den aldri blir fylt med vann og at man bare hopper ombord igjen akkurat slikt som på et SUP brett, dette skaper en enorm trygghet som gjør at man kan leke i røffe forhold!

For 2014 sesongen kommer vi til å samle sammen et team med karer til vårt nye «semi-hemmelige» prosjekt. Se på videoen og du får en ide om hva det går i…

Har du lyst til å prøve har vi et par stykker på Oksenøya/Fornebu og vi selger dessuten denne type outriggere og et par andre modeller etter ønske. Ta kontakt med oss hvis dette og våre 2014 planer høres spennende ut!

SUP.no Outrigger Canoe OC-1 Padling i Norge

SUP.no Outrigger Canoe OC-1 Padling i Norge SUP.no Outrigger Canoe OC-1 Padling i Norge