Dagens SUP Downwinder

SUP.no | Downwinder Utstyr
[pullquote type=»2″ align=»right»]I dag var jeg sikkert på surf i sammenhengende 30 minutter!!!
[/pullquote]

Lær deg ordet først som sist: Downwinder! Jeg spår denne padleformen en svært lys fremtid siden det er så ufattelig gøy! Oppskriften er enkel, du har en god venn som kjører deg til punkt A og derfra padler du til punkt B i medvind! Så enkelt er det og så gøy høres det ikke ut, men det må prøves for å forstå! I dag var jeg sikkert på surf i sammenhengende 30 minutter!!! Var det kanskje nok info som trengtes…

Jeg bruker et Starboard SUP 14′ Open Ocean i karbon med en Starboard SUP Enduro 550 åre og en DaKine 9mm cord leash. I tillegg har jeg med meg en camelback på ryggen med en orange vindjakke (for å syntes), solbriller, trucker-hat, mobil i vanntett pose og litt cash hvis jeg får lyst på en is…

SUP.no | Downwinder Utstyr