Forhåndsbestilling 2014

Vi fyller opp en rekke kontainere med utstyr for 2014 sesongen, men som vanlig vil vi være litt ekstra greie og la nettopp deg få velge og vrake av Starboard SUP sitt enorme utvalg! SUP.no fokuserer på en rekke modeller og teknologier som vi vet passer perfekt for norske forhold og dere som padler her til lands. Likevel er det alltid noen som vil ha spesielle ting eller sikre seg et godt tilbud, derfor har du nå muligheten til å forhåndsbestille! Noen padler på små vann og rolige elver, noen på røft hav, mens andre liker å surfe bølger på sin SUP. Uansett, vi lar deg derfor titte i 2014 katalogen og håper du blir inspirert til å komme deg på vannet til neste år.

Forhåndsbestilling #1

Frist på førstkommende onsdag (11. desember) klokken 12:00.
Du vil kunne få 25% avslag på alle våre veiledende priser og kan velge fritt hvilket brett og annet utstyr du ønsker*. Vi gir enda bedre priser på alle Racing brett og alle brett i teknologien Brushed Carbon, her venter det hele 30% avslag! 

 

Forhåndsbestilling #2

Frist 5. januar klokken 12:00. Dette blir utstyr som vil ankomme i månedskiftet april/mai.
Samme priser om Forhåndsbestilling #1

 

Du gjør som følger

1. Kos deg med 2014 katalogen og bli inspirert.

Les katalogen her

 

2. Send SMS til 99 27 87 66 så ringer vi deg opp og gir veiledning i hvordan man velger riktig brett til din bruk. Du kan også sende mail til info@sup.no

 

3. Vi sender deg pristilbud via mail på det utstyret vi sammen fant ut vil passe deg best!

Vi kan f.eks anbefale følgende modeller:

All-Round: Freeride XL og Freeride | Atlas | Drive
Trening og Racing: Touring 12’6″ og 14′ | AllStar | Sprint
Surfing: Widepoint 9’5″ | Widepoint 8’2″ | Whopper
Oppblåsbare: Astro Whopper | Astro Drive | Astro Touring 12’6″

 

Betingelser

Ved alle forhåndsordre betales 25% av kjøpesummen ved bestilling og resterende når varen er klar til utsending. SUP.no vil holde deg oppdatert om når varene shippes, ankommer Norge og er klare for utsending, forsinkelser kan forekomme. Frakt er inkludert i tilbudet du mottar.

* gjelder ikke ASAP brettene da vi ikke vil føre dem her til lands.