Selger

SUP.no AS
Org.nr: 999 109 856 MVA
Tornsangerveien 9
1366 Lysaker

Telefon: +47 992 78 766
E-post: info@sup.no

Kunde

Den som er oppgitt som kjøper i bestillingen.

Bestilling

Varene bestilles i nettbutikken og Kjøper vil få tilsendt en ordrebekreftelse pr e-post straks etter bestillingen er avsluttet. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen, og vær sikker på at ordrebekreftelsen er korrekt.

Betaling

Bestillinger forhåndsbetales via bank, med bank- eller kredittkort. Vi benytter DIBS.

Frakt

Vi benytter Bring Stykkgods til større forsendelser som brett og årer. Med mindre annet er spesifisert kommer frakt i tillegg til produktets pris, og blir synlig i kassen. Mindre forsendelser sendes med Bring sine Klimanøytrale Servicepakker. SUP.no vil alltid tilstrebe å sende sporingsnummer til Kunde så tidlig som mulig slik at du vil kunne følge din ordre. SUP.no sender kun til kunder bosatt i Norge (fastland og Svalbard).

Angrerett

Selger følger de norske reglene for angrerett. Angrerettskjemaet kan lastes ned her:

Angrerett skjema bokmål (pdf)

Benyttes angreretten må Selgeren varslen innen 14 dager Jf. angrerettlovens § 13. Ved retur må produktet ikke være brukt, ligge i original emballasje og etiketter må ikke være fjernet. Ved bruk av angreretten skal returen skje kostnadsfritt for SUP.no AS.

Force majeure

Krig, naturkatastrofer, terrorhandlinger, streik/arbeidskonflikter, politiske avgjørelser, uteblitte leveranser fra underleverandører, fordyrende omstendigheter samt lignende situasjoner utenfor Selgerens kontroll som ikke med rimelighet kunne forutse eller overvinne eller unngå følgene av, og som påvirker inngåtte avtaler, skal utgjøre grunn til at Selger løses fra denne avtalen.

Personvern

SUP.no selger, bytter eller videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart. Vi mottar kundens kontaktinformasjon ved mottatt bestilling og er dette er informasjon som er nødvendig for å sende ut ordrer. SUP.no er også pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti- eller returhåndtering. SUP.no bruker har selvølgelig SSL sertifikat som sikrer all overføring av informasjon.

Priser

Alle produkter solgt på SUP.no er priset i Norske kroner (NOK). Varer og leie er priset inklusivt mva. Kurs er fritatt mva.