Selger

SUP.no AS, Oksenøyveien 80, 1366 Lysaker,
Tlf. 992 78 766, E-post: info@sup.no

Kunde

Den som er oppgitt som kjøper i nettbutikkbestilling.

Bestilling

Varene bestilles i nettbutikken og Kjøper vil få tilsendt en ordrebekreftelse pr e-post straks etter bestillingen er avsluttet. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen, og vær sikker på at ordrebekreftelsen er korrekt.

Betaling

Bestillinger forhåndsbetales via bank, med kredittkort. Vi benytter DIBS. Vi tilbyr også utsatt betaling og delbetaling gjennom Klarna.

Frakt

Vi benytter DB Schenker til større forsendelser som brett og årer. Med mindre annet er spesifisert kommer frakt i tillegg til produktets pris, og blir synlig i kassen. Mindre forsendelser sendes med Bring. SUP.no vil alltid tilstrebe å sende sporingsnummer til Kunde så tidlig som mulig slik at du vil kunne følge din ordre.

Angrerett

Selger følger de norske reglene for angrerett. Angrerettskjemaet kan lastes ned her:

Angrerett skjema bokmål (pdf)
Angrerett skjema nynorsk (pdf)

Benyttes angreretten må Selgeren varslen innen 14 dager Jf. angrerettlovens § 13. Ved retur må produktet ikke være brukt, ligge i original emballasje og etiketter må ikke være fjernet. Ved bruk av angreretten skal returen skje kostnadsfritt for SUP.no AS.

Force majeure

Krig, naturkatastrofer, terrorhandlinger, streik/arbeidskonflikter, politiske avgjørelser, uteblitte leveranser fra underleverandører, fordyrende omstendigheter samt lignende situasjoner utenfor Selgerens kontroll som ikke med rimelighet kunne forutse eller overvinne eller unngå følgene av, og som påvirker inngåtte avtaler, skal utgjøre grunn til at Selger løses fra denne avtalen.

Personvern

SUP.no selger, bytter eller videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart. Vi mottar kundens kontaktinformasjon ved mottatt bestilling og er dette er informasjon som er nødvendig for å sende ut ordrer. SUP.no er også pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti- eller returhåndtering. SUP.no bruker HHTP og har et SSL sertifikat som sikrer all overføring av informasjon.

Kontaktopplysninger

SUP.no AS
Oksenøyveien 80
1366 Lysaker

Tlf. 992 78 766
E-post: info@sup.no