Med Active Stringer teknologien har Starboard som de første i verden klart å skape et karbonbrett som ikke er for stivt og «dødt». Videre gir denne flytende stringeren mulighet for store utslag så når brettet blir belastet vil det flekse og ikke brekke i to. I motsetning til andre surfbrett-teknologier kommer man heller ikke maksimal belastning innenfor normal bruk og vekt så man unngår at brettet brekker i to!

I tillegg til den flytende I-bjelken i karbon oppnår man ønsket fleks og refleks ved ulike fiberretninger på lagene i komposittsandwichen. Brettene blir ekstremt lette, men også motstandsdyktige mot dings og skader! Vi er så trygge på teknologien at vi gir deg nytt brett om det skulle brekke! Kom og lån et av våre mange demobrett eller lei et av våre utleiebrett over lengre tid!

Så kommer det det som virkelig er bra: Brettet holder! Det vil se akkurat like smashing bra ut etter måneder og år med hard bruk, hvor lenge varer high performance brett i PU? Det vet du selv og straks du regner på prisen ser du at Starboard sine brett ikke koster mye + det er langt mer miljøvennlig å kjøpe bra utstyr som varer! Les testen FriFlyt har gjort av Starboard sitt AMP brett her!

ACTIVE CARBON

MØT DAVE - MANNEN BAK SHAPENE

Velg ditt nye favorittbrett:

Vi har demobrett på Østlandet, Jæren og Stad! Du kan selvfølgelig ta dem for en spinn!  Ta Kontakt