Stemningskokkelering på brett i Akerselva!

 

Anniken og Kaayne har vært på tur med en av våre oppblåsbare Astlas brett. Les mer her!

Tekst og bilder fra : nasjonalgastro.blogg.no

«Vi er et kjærestepar som gikk tom for middagsidéer, og bestemte oss derfor for å prøve å lage alle verdens nasjonalretter. Vi visste nesten ALDRI hva vi skulle ha til middag, men nå, nå har vi det planlagt langt frem i tid.

Nasjonalgastro er ikke en ren matblogg og ikke en ren livsstilsblogg, men noe midt i mellom. Vi kaller det stemningskokkelering fordi vi er opptatt av å formidle god stemning sammen med deilige oppskrifter.

På denne bloggen vil du få kunnskap om både gamle og nye kokketeknikker, samt supergode oppskrifter du kan lage hjemme og en dæsj geografi.

Vi oppfordrer flere å gjøre som oss. Lage retter dere ellers ikke ville laget. Det gir deg erfaring med ukjente ingredienser, slik at du kan kombinere de med den maten du vanligvis ville spist. Vi merker at det begynner å samle seg opp en del krydder i heimen, for å si det sånn»

 

Her noen bilder fra turen på Akerselva: