SUP en suksess på Nøklevann!

SUP.no | Nøklevann Ro og Padleklubb

I går var jeg så heldige å motta Nøklevann Ro-og Padleklubb sitt medlemsblad «Plaskeinfo’n». Gjengen på Nøklevann har vært tidlig ute og skjønt at SUP er et flott supplement til deres store utlånspark av kajakker og robåter og statestikken taler for seg selv! I fjor startet vi med en demonstrasjon av SUP på Nøklevann for klubbens medlemmer etter å ha møtt Knut Sørby på båtmessen Sjøen for Alle. Knut var og ble så ivirg at han kjøpte seg et Starboard Atlas AST White på stedet og flere av de andre i styret fikk prøve seg på brettpadling i bassenget (bilder og film av Ane, Balazs og Edith i bassenget). Etter demonstrasjonen gikk klubben til anskaffelse av 4 Starboard SUP brett og justerbare årer slik at alle klubbens medlemmer kunne få glede av utstyret. Resultatet ser dere i bildene her og mange av klubbens medlemmer har nå gått til anskaffelse av private brett, ja enekelte er til og med på sitt brett nummer 2!

Bor man i nærheten og har lyst til å padle kajakk, ro i robåt, prøve SUP eller bare bli del av et flott miljø kan jeg varmt anbefale et medlemskap i Nøklevann Ro- og Padleklubb, for en gjeng!

Her er noen bilder fra mine opplevelser med Nøklevann gjengen! For å se flere bilder av det høye aktivitetsnivået besøk Knut Sørby sitt Picasa album, bildene i dette innleget er alle tatt av Knut!

mvh,
Gaute

SUP.no | Nøklevann Ro og Padleklubb

SUP.no | Nøklevann Ro og Padleklubb

Forklaring til utlånsstatistikken

De tre Atlas-brettene har altså vært lånt ut ca 76 ganger hver, og det fjerde brettet har vært ute ca 53 ganger, altså totalt ca 280 SUP-turer på Nøklevann i 2011. Den grafen som heter 2011 viser at de fire SUP´ene har vært ute gjennomsnittlig ca 70 ganger hver, flattvannskajakkene 40 ganger hver (men disse kajakkene har vi sikkert 12-15 stk av) osv.

Kort sagt: Vellykket SUP-satsing! – Knut Sørby