Pernille Bønkan

Pernille er deleier og grunnlegger av Puro Yoga på Frogner i Oslo. Hun kom først i kontakt med yoga i 1997 gjennom sitt yrke som profesjonell danser. Hun er utdannet ved Royal Ballet School i England og ved Rotterdamse Dansacademie (Nederland) og har flere års erfaring fra den internasjonale dansescenen. Siden 2001 har hun vært bosatt i Norge og undervist både i dansefag og annen type kroppsarbeid. Pernille har også lang erfaring med Pilates-metoden.

Det er Yogaen som har ligget hennes hjerte nærmest siden 2000, og hun har ved flere anledninger hatt lengre studieopphold i India. Hun har også praktisert under mange av de fremste yogautøvere i den vestlige verden. Pernille har undervist i yoga siden 2002 og drevet med brettsport de siste 10 årene, primært snowboard, bølgesurfing og windsurfing. SUP Yoga har også vært en del av opplegget på KarmaCamp de siste 4 årene hvor Pernille og PuroYoga har samarbeidet med SUP.no

MELD DEG PÅ

 

Vibeke Klemetsen

Vibeke Klemetsen er utdannet journalist og har jobbet mange år i TV- og mediebransjen. Hun er en av gründerne bak treningsmerket Run & Relax og jobber daglig med det.

Vibeke gikk på sitt første yogakurs i Stavanger i 1998 og har siden den gang hatt yoga i livet i en eller annen form. Hennes første møte med Ashtanga var i 2003 da hun gikk på nybegynnerkurs hos Stine Krogh, siden har hun vært frelst i denne yogaformen og har undervist i den siden 2005. Hun tok sin første Teacher Training i Iyengar Yoga med Elizabeth Connoly i 2005 og hun har diplom godkjent av Yoga Alliance for sin deltakelse i Alexander Medins Teacher Training program 2008-2009.

Hun har også praktisert med instruktører som David Swenson, Nancy Gilgoff, John Scott ogMark Robberds og kia Naddermier. Vibeke tilbragte sommeren 2008 i Mysore, India hvor hun praktiserte ved Ashtanga Yoga Research Institute under Saraswati Rangaswamy, og har i tillegg hatt flere andre studieopphold i India med andre annerkjente lærere. I ungdomstiden kjørte Vibeke aktivt snowboard og har de siste 15 årene lekt med bølgesurfing, og har nå funnet en ny passion i SUP Yoga.