Ikke glem vår SUP Yoga kurs!

SUP.no #supno | SUPYoga | PaddleYoga | PuroYoga.no & SUP.no | Stand Up Padling | Fotograf: Nicki Twang

Vi har fortsatt noen ledige plasser på våre SUP Yoga introduksjonskurs i mai og juni.

SUP.no i samarbeid med Pernille Bønkan og Vibeke Klemetsen tilbyr nå 3 nye introduksjonskurs i det som har tatt helt av i USA og resten av Europa, SUPYoga! Våre kurs de siste årene har vært en enorm suksess og stadig flere har fått kjenne hvor forsterket opplevelsen av mestring blir ved yoga på vannet!

En fantastisk aktivitet for deg som elsker å være ute, på sjøen, sole hele kroppen, som vil forbedre balanseevnen, bygge styrke og bli mer fleksibel. Men først av alt for å ha det gøy! Dette er et 2-timers kurs som introduserer grunnleggende SUP, sikkerhet, utstyr og vi lærer en enkel yogaserie. Det passer for alle, ingen krav til forkunnskaper. Vår kompetanse på SUP og Yoga sammen sikrer deg en fantastisk opplevelse på vannet!

Kursdagene er mandager klokken 17:00 – 19:00, vi satser på å kunne sette opp noen få tirsdager i juni om interessen er stor nok. Lån av alt nødvendig utstyr inngår i kursavgiften. Ønsker du å kjøpe eget brett etter avsluttet kurs, trekker vi fra kursavgiften i rabatt fra totalprisen av utstyr

Anbefalt antrekk: Ikke bikini, men yogaklær og evt. ullundertøy eller tynn fleece hvis det er litt kjølig. Ta gjerne med skift i en liten veske eller sekk + håndkle så kan man skifte om man er uheldig og bader litt :)

Instruktør mandager: Pernille Bønkan

Som en innbakt bonus Inkludert i alle våre kurs priser (SUP Introduksjonskurs og SUPYoga Introduksjonskurs) er det én kostnadsfri leie av utstyr innen 14 dager! Dette så du kan komme deg på vannet enda en gang kort tid etter kurset! Verdi kroner 300,- Booking av tid gjøres på mail til oss eller på kurset!

http://www.sup.no/produkt/supyoga-introduksjonskurs/