Tropenatt overnatting

Natt til tirsdag i forrige uke fikk jeg (Ludvig) og Simen fra Nordic Ocean Watch, tatt oss en skikkelig fin overnattingstur.

Vi fylte opp tre 40liters våtsekker med alt det nødvendige. Sovepose, madrass, genser, mat og myggspray!

Jeg padlet på den nye oppblåsbare Touring 14 brettet og fikk med meg en sekk forran og bak, samt en pumpe. Simen tok den stive varianten og vi kom oss avgårde rett før kl18.

Det var varmt og omtrent vindstille, noe som betydde at det var mange båter på sjøen. Men bølger fra alle kanter var ingen problem for disse brettene. Jeg sto helt stabilt på det oppblåsbare brettet, til og med med all den ekstra lasten! Veldig imponert :)

Noe annet som imponerte oss helt sykt, var «gliden» på det oppblåsbare touring brettet. Vi hadde helt lik fart, og til tider følte det nesten som om jeg kunne komme opp i høyere fart en Simen på det kompositte brettet.

Vi kom oss ut mellom Oustøen og Borøya før vi padlet forbi en stappfull Middagsbukta og videre til Høyerholmen med retning mot Skogerholmen. Her fant vi en liten strand hvor vi kunne legge fra oss alle sakene for å så padle videre rundt de små øyene her ute.

Det ble en fantastisk solnedgang og jeg klarte ikke å legge fra meg mobilen.

Ble en god natts søvn til tross for bråkete fugler og soloppgang i 4-tiden. Morgendagens padletur hjem blir en jeg kommer til å huske i lang tid. Aldri sett Oslofjorden så rolig før. Var rett og slett fantastisk!

Håper på flere slike turer snart!!