Strandryddedagen 5. mai!

Som aktive brukere av fjorden og vannfolk tar vi marin forsøpling på alvor. Få det til å bli en vane for deg også at du tar med deg søppel som flyter eller ligger i fjæresteinene! Vi nordmenn er vant til å plukke med oss søppel i skogen og på fjellet, la oss bli flinkere til sjøs også!

I år som i fjor arrangerer SUP.no og Nordic Ocean Watch strandrydding og fellespadling på Californebu.

Vinteren er forbi og det er på tide å kickstarte padlesesongen og vise vår takknemlighet til havet! Lørdag 5. Mai, på selveste Strandryddedagen, har du muligheten til å være med å bidra.

Selvom de fleste av oss plukker litt søppel hver gang vi er på/ved sjøen, så er dette en dag vi kommer sammen for å synliggjøre hva vi synes er viktig; RENT HAV!

Strandryddedagen er en årlig, landsomfattende miljøbegivenhet der vi rydder alle Norges strander frie fra plast og søppel. #plukkanopp

Vi møtes på låven kl. 11 og tar en padletur sammen før vi går i gang med rydding langs vannkanten i Holtekilen, et område som merker miljøkonsekvensene av plastforurensning i Oslofjorden. Ta med dit eget brett eller lån et av oss.

Ta med godt humør, gode klær og gjerne hansker. Smart å ta med gummistøvler også da det kan være litt gjørmete noen steder. Vi stiller med søppelsekker og en liten give-away til alle som bidrar. Her hos oss har vi også garderober med dusj og badstu, samt gratis parkering for alle!

Dette blir en fin dag!

Hold Norge Rent Aksjonskode: SUCD https://holdnorgerent.no/aksjon/82265/?active=1

Sjekk ut www.nordicoceanwatch.no for gode tips til hvordan du kan ta vare på havet alle andre dager i året, lik facebooksiden og følg på instagram @nordicoceanwatch. #tavaha #plukkanopp

 

Sjekk ut facebook arrangementet her! https://www.facebook.com/events/1117639351711246/