Grimsøya Rundt

Mestringsfølelse på vannet idag med en 9kms runde med mye vind, unnagjort på 1 time!

Tok en tidlig padletur imorres, for å prøve å utnytte det fine været før stormen! Det var verdt det!

Fikk tatt ut det nye Starboard AllStar 14’0″x28″ brettet, og for en drøm det var! Sterk motvind var ikke noe problem for dette brettet, og vi suste avgårde i høyfart. I hvertfall de første 15 minuttene…så ble jeg litt sliten. Merker at jeg ikke har fått padlet så mye i år! Det sprutet vann opp på brettet og jeg kjente jeg kanskje skulle hatt på meg noe på beina. Men så tenkte jeg «det går nok bra» og at alle kajakk padlerne synes nok jeg er tøff som er ute i shorts og singlet, mens de sitter der med overlevelses drakt og nød-raketter! ;)

Fikk opp farten igjen og fant en fin pace etterhvert. Var mye vind de første 4-5km, egentlig helt ut til utsiden av Grimsøya, men etter det var det bare morro! Var masse bølger og vind på veien inn sundet mellom Grimsøya og Snarøya, og jeg fikk god fart og surf. Måtte jobbe litt for å ikke havne i vannet, men det gikk fint, og det var jeg fornøyd med. Så var det litt medvind helt tilbake til Holtekilen, noe som hjalp veldig med tiden.

Alt i alt en topp tur. Gleder meg til mange mange flere de neste ukene med varmere vær :)

– Ludvig –