Vi holder kurs hver onsdag med utgangspunkt fra våre lokaler på Oksenøya/Fornebu. Prisen for våre Introduksjonskurs er kun 750,- og inkluderer alt nødvendig utstyr og førsteklasses veiledning. Alle kursdeltagere mottar forøvrig et tidsbegrenset tilbud på komplett SUP pakke fra oss!

Vi sørger for at du står opp og tar dine første padletak i løpet av de første 10 minuttene! Våre instruktører er Norges mest erfarne SUP padlere og vi stiller med alt nødvendig utstyr for å lære nettopp deg Stand Up Padling! Kurset varer i ca 1,5 timer og vi prøver å være mest mulig ute på vannet i løpet av den tiden, man blir best til å padle av å faktisk padle, ikke stå på land å lære teori!

Har du spørsmål vedr. våre kurs så send oss gjerne mail til info@sup.no

Meld deg på her!

Bedrifter og Events

SUP.no holder jevnlig SUP kurs skreddersydd for bedrifter samt kick-off og andre events. Vår kompetanse og utstyrspark kan aktivisere flerfoldige ansatte og setter den ekstra spissen på arrangementet. Populære tilbud er privatundervisning for små grupper på valgfrie lokasjoner og kombinasjonsarrangementer hvor vi stiller med flere instruktører og en stor mengde brett for en lengre tidsperiode. Vi kombinerer gjerne med bespisning og har en spennende meny med sunn grillmat og drikke som går hånd i hånd med stående padling som en sunn og spennende aktivitet «alle» mestrer.