LAGERSALG 9. NOVEMBER

Nok en fantastisk sesong går mot en slutt og vi selger unna absolutt alle kurs- og demobrukte brett, egne privatbrukte godbiter og mye mer! Her har du muligheten til å gjøre et kupp også på helt nye brettpakker, våtdrakter og klær fra Patagonia!

Ingen priser eller rabatter blir lagt ut på nett, men vi vil dryppe ut bilder og mer info om ulike produkter som vil være tilgjengelig nå fremover mot den 9. november. Alt dette i Facebook eventet du ser linket til her. La oss si det sånn at det er verdt turen innom oss på Californebu!

Her hos oss på Fornebu er det gratis parkering, bare husk å kjøre viá Telenor Arena da Oksenøyveien er stengt pga. bygging. For fullstendig veibeskrivelse anbefaler vi en tur innom www.sup.no/kontakt

Vi tar de fleste former for kort og Vipps og vil helst unngå cash. Dette er også den eneste dagen i året vi ikke klarer å gi deg fullstendig 45 minutters guiding i valg av brett osv for det blir nok relativt hektisk, så gjør gjerne litt hjemmelekser på forhånd.

Bor du i en del av landet som gjør at en tur innom oss blir umulig vil vi kjøre på med eksklusive tilbud på nett i det samme tidsrommet – så tune inn på www.sup.no fra klokken 12:00 den 9.november!

Utvalgte produkter vil med gyldig rabattkode være rabattert fra klokken 12:00 frem til 23:59. All frakt er på vår regning, men merk deg at brukte produkter vil ikke være tilgjengelige for kjøp på nett.

Oppdatert 10. november, 2017

Kode 1:

INGEN KODE TILGJENGELIG

Kode 2:

INGEN KODE TILGJENGELIG

Vi tilbyr kostnadsfri lagring av alle sup pakker frem til våren for de som ønsker å slå til på lagersalget, men som ikke har plass enda!

 
 

Team SUP.no

Felix, Ludvig og Gaute disker opp med kaffe (Simen, den heldiggrisen, surfer i Brasil) og vi gleder oss til å hjelpe dere løse julegave-kabalen samt gi en topp handleopplevelse på torsdag!