SUP Foiling! [360 VIDEO]

SUP.no Laird Hamilton Foil SUP - Flying in Peru - Facebook 360 Video

FOIL - VIDEO

Foil er fett! Vi digger Laid Hamilton fordi han alltid er banebrytende og få personer har vært så betydningsfulle for SUP som han. Man kan si hva man vil om foil og være for eller i mot, samme gjelder for såvidt for 360 video også (vi har vært skeptiske)… MEN ta deg tid til å se denne lille videoen og du kommer til å ville fly du også! Om en liten uke ankommer våre nye 2018 brett fra Starboard. Vi får inn både Freeride 10’3″ x 27″ og Hypernut 8’0 x 31″. På lager har vi GoFoil sin Maliko Foil og vi venter på en forsendelse av flere Maliko og Kai modeller fra GoFoil.

Siden foil er så skummelt selger vi dette kun til kvalifiserte personer og surfere som vi vet aldri kommer til å dra ut i bølger hvor det er andre tilstede. Det sier seg selv at det er potensiale for å skade andre, selv om ingen kanter er skarpe er det en relativt mye større finne enn vanlig. Vår approach til foil vil heller være å inspirere til å bruke de i downwind settingen hvor man muliggjør surfing der du aldri ville surfet uansett! Tenk hvilken mulighet du har til å få surfet på vindbølger og langt inne i fjorder og andre steder langt unna brytende bølger!

Send oss en Melding om du også vil fly over vannet!

2018 Modeller vi får inn høsten 2017

SUP.no | Foil Freeride 10'3" x 27" Starlite Foil

 

Freeride

10’3″ x 27″

SUP.no | Foil GoFoil MALIKO

 

Starboard GoFoil

Maliko

 

Hypernut

8’0″ x 31″

 

Starboard GoFoil

Kai

Kontakt oss for priser og tilgjengelighet eller kom innom oss på Fornebu for å se eller teste. Vi har erfaring med ulike mounting muligheter for foil og mange tips og triks. Viste du at du også kan bruke brett som ikke er designet til å foile? Eget blogginnlegg om dette kommer om kort tid!