mCASH – Ny betalingsløsning!

Vi bruker i dag DIBS til betaling med VISA, MasterCard og andre bankkort på SUP.no, men har i tillegg et spennende samarbeid med mCASH. mCASH er muligens noe av det mest geniale som har kommet ut fra det norske gründer-miljøet på mange år! Kort fortalt kan du lage en gratis konto, knytte den opp med din BankID og betalingskort osv. Når dette er gjort er det enkelt å betale venner når de har lagt ut for deg, handle på utvalgte restauranter og butikker pluss forenkle hele handle-prosessen.

logo_mcash

Alle som oppretter en konto på mCASH får 100 kroner satt rett inn på mCASH kontoen sin fra mCASH, og det vil med andre ord si at du kan spare 100 kroner på leie av brett eller på våre kurs om du tar deg de 2 minuttene det tar å registrere seg, hvem vil vel ikke spare 100 kroner?

Her er en liten video som viser hvordan mCASH fungerer og vi er i tillegg en pilot-butikk for deres mCASH Express hvor du kan handle enda enklere. Siden du har registrert deg med Navn, Adresse, Mobil og Mail slipper du å fylle ut denne informasjonen når du kommer i handlekurven. Alt du trenger å gjøre er å trykke mCASH Express knappen, scanne QR koden og godkjenne betalingen. Resten ordner seg automagisk!

mcash video