Gutta bak SUP.no

SUP.no drives til daglig av Ludvig Hedberg, Felix Usterud og Gaute Kristiansen. Vi er basert på Fornebu i Bærum Kommune, Akershus og kun 10 minutter unna Oslo Sentrum. SUP.no er i dag spesialister innen Stand Up Paddle, outrigger og waterman relaterte aktiviteter. Vi er Norges største leverandør av kvalitets-utstyr fra verdens mest anerkjente brands innen SUP. Vår unike erfaring fra mer enn 2000 solgte brett og over 6000 deltagere på kurs og events er din trygghet.

Gutta Bak SUP.no
Felix Usterud - SUP.no
SUP.no | Gaute Kristiansen tester Starboard SUP WidePoint | Kauai 2010

Ludvig har en internasjonal bakgrunn med blant annet 12 år i Australia og flere år boende i Danmark, Spania og Sveits. Årene i Australia gav Ludvig en unik eksponering til waterman livet. Han ble fort interessert i svømming og konkurrerte på et høyt nivå i både bassenget og i havet for Manly Surf Life Saving Club. Surfing og padling ble en naturlig hobby og Ludvig jobbet de siste årene i Sydney på Manly Kayak Centre. Nå studerer han Entreprenørskap og Økonomi på BI i Nydalen mellom slagene på Californebu. Ludvig og Gaute begynte å jobbe sammen som et team allerede i 2010.

Felix Usterud har tilbrakt mesteparten av livet sitt på ski. I 2013 ble han Junior Verdensmester i freeski. Siden det har han reist verden rundt med landslaget og kan legge bak seg fire X-Games deltakelser, OL deltakelse og en overall World Cup seier. Han har alltid vært interessert i sport med mye fart og spenning, surfing og diverse waterman aktiviteter falt da veldig naturlig for han. Etter endt karriere har han tatt på seg nye utfordringer og er nå fulltidsstudent på BI. I mellom lesingen hjelper han til her ute på Californebu, og ble en del av SUP.no teamet i 2017!

Gaute studerte Produktutvikling og Produksjon i Trondheim, og var særlig interessert i komposittmaterialer og miljøvennlige aspekter ved design og produksjon. Han har en bred erfaring innen sport fra hav til fjell og for mye sportsutstyr! Parallelt med studier hadde Gaute en sentral jobb med å utvikle SUP avdelingen til Starboard fra hovedkontoret i Bangkok, Thailand. Etter studiene jobbet Gaute som Product Manager for Starboard og var med på å bygge opp sporten internasjonalt før han vendte hjem og tok ansvar for å bygge Stand Up Padling her hjemme i Norge.

Et utvalg av TV Program SUP.no har deltatt i

Noen anmeldelser av SUP.no fra vår facebook side

Super bra kurs med flinke lærere som får en til å slappe av og man lærer teknikker på en flott og morsom måte. Føler seg ikke som en sakkosekk men som en kjendis på kurset :)

Angelika Telaranta / 8. september 2016

Tommel opp for gutta på Californebu, bedre service skal du lete lenge etter! Vurderer du å kjøpe SUP brett anbefaler jeg å ta turen ut til Fornebu.

Tine Pedersen / 30. april 2016

Knallbra opplegg, og service. Dette skal jeg absolutt gjøre igjen!
Veldig gøy å lære riktig teknikk og padle inn i solnedgangen på blikkstille sjø.
Anbefales til alle der ute som har lyst til å prøve SUP :)

Astrid Berg Stensrud / 3. juni 2016

Ble tatt veldig godt i mot her, og fikk god hjelp og opplæring på introduksjonskurs! Anbefales!

Marte Tøften / 2. juli 2015
Anmeldelse av SUP.no på Facebook

Fantastisk service, de hyggeligste gutta og de råeste bretta.

Yngvar Larsen / 3. mai 2016
Anmeldelse av SUP.no på Facebook

Utrolig bra service og veldig hyggelige gutter! Hvis man vil prøve SUP eller kjøpe utstyr er dette definitivt stedet å dra.

Zakarias Wiker / 3. juni 2016

Anbefales på det sterkeste! Morsomt, dyktige instruktører og utrolig service!

Carmela Telaranta / 8. september 2016
Anmeldelse av SUP.no på Facebook

Sykt bra service!

Nicklas Løkkeberg / 12. mai 2015

Awesome nice guys, great service, good equipment! My friends and I had the best time!

Sophia A E Zell / 4. september 2016

Les flere anmeldelser av SUP.no på våre Facebook sider. Er du fornøyd med servicen og hjelpen du har fått av oss setter vi enormt pris på din tilbakemelding og anmeldelse. Er du ikke fornøyd så si fra til oss, er du fornøyd så si det til alle! :)

Et utvalg fornøyde SUP.no kunder

Noen av våre merkevarer / brands