Oslo SUP Challenge Søndag 17. Juni 2012

SUP.no Oslo SUP Challenge
SUP.no og Oslo Watergames presenterer:

Oslo SUP Challenge 17. Juni 2012!

Sukkerbiten og Bjørvika er arena for årets største SUP arrangement! I fjor var totalt 230 personer med (!!!) og Stand Up Padlet! Hold av datoen og bli med på morroa du også! Arrangementet et åpent for alle så inviter gjerne vennene dine til å delta! SUP.no stiller med alt tilgjengelig demoutstyr slik at dere som ikke har eget utstyr lett kan være med. Vi har brett og årer og gir grunnleggende instruksjon!

I fjor var dette tilbudet så populært at vi nå vil gi enda flere muligheten til å bli med! Nytt av 2012 er derfor to «boardsettinger», dvs de første 50 i hver boardsetting er garantert lån av utstyr!

Har du eget kommer du selvfølgelig med dette! VI HAR ORDNET GRATIS PARKERING VED OPERAEN!

Dersom været viser seg fra sin mindre hyggelige side, speeder vi opp det meste og korter ned på ventetiden mellom. Vi får barneløpet i gang klokka 12 og premieutdelig rett etterpå så de minste holder seg happy og beholder blodsukkeret på topp;) Veldig fint om alle som ønsker å delta i Oslo SUP Challenge har registrert seg i god tid før 12:30! Er du nysjerrig på å teste ulike brett og padle masse er du hjertlig velkommen allerede fra 10:00!

Video fra SUP.no Oslo SUP Challenge 2011

Påmelding

Deltagelse i Sprint og Langdistanse koster 200,- og BarneSUP er selvfølgelig GRATIS!
Ønsker du å delta i både Sprint og Langdistanse løpene betaler du selvfølgelig kun én gang! Ønsker du å lære å padle før Oslo SUP Challenge arrangerer SUP.no jevnlig SUP Introduksjonskurs i Oslo området, meld deg på!

Det blir masse premier, god stemning og vi håper så mange som mulig av dere har muligheten til å bli med på årets SUP fest! Har du spørsmål? Kontakt Gaute Kristiansen på gaute@sup.no eller 93613953

OPPDATERT Tidsplan

10:00 – 12:00

SUP DEMO, kom og prøv masse ulike Stand Up Paddle Brett fra verdens ledende brand Starboard SUP! Vi har alt fra små surfeSUPs til raske og ustabile racere! Kan du ikke padle så lærer vi deg det!

11:00 | Åpent for registrering!

12:00 | Tiki BarneSUP Løp! NB. TA MED EGEN REDNINGSVEST!

12:30 | Premieutdeling Tiki BarneSUP!

12:45 | Skippers Meeting

13:00 | Oslo SUP Challenge 1 km Sprint

14:00 | Oslo SUP Challenge 5 km Langdistanse

15:00 | Premieutdeling!

Klasser

Damer – Fun Klasse – Brett tom 12’6″
Damer – Elite – Alle Brett tom 14′
Herrer – Fun Klasse – Brett tom 12’6″
Herrer – Elite – Alle Brett tom 14′