Utleie og kurs i Stamsund!

Nå kan du leie brett og være med på kurs fra Skjærbrygga i Stamsund!

Info fra Skjærbrygga:

www.skjærbrygga.no

Om Skjærbrygga

Skjærbrygga ligger i Stamsund midt i Lofoten. Helt ved vannkanten finnes brygga som første gang ble bygd i 1845. Det har vært forskjellig aktivitet her med blant annet dampskipsekspedisjon, mottak og tilvirkning av saltfisk/tørrfisk. Tidligere var også skjæret fylt med hjeller til å henge fisken på

I dag inneholder Skjærbrygga restaurant, bar, pub, konferanserom og selskapslokale. Brygga har beholdt sin opprinnelige stil, samtidig som den er stilfullt oppusset og innredet..

Restaurant
Restauranten er smakfullt innredet og har en praktfull utsikt over havna i Stamsund. Her serveres fisk- og kjøttretter basert på de beste råvarer Lofoten kan tilby. Det er 50 sitteplasser i restauranten. Etter en bedre middag kan man nyte en kopp kaffe eller drink i puben. Også her kan man nyte utsikten over havna med rorburekka og fiskebåtene.

Bar
Baren har en unik atmosfære med utsikt over indre havn. Alle rettigheter.

Feriere på Skjærbrygga

De som kommer til oss for å tilbringe noen feriedager setter pris på den roen man kan finne i et lite fiskevær. Den enkle stilen, naturen rundt oss, det skiftende været, muligheten for naturopplevelser like ved, fisketurer i liten eller stor båt. Stamsund huser to gallerier som er svært mye besøkt av både våre gjester og de som reiser med Hurtigruten.

Det som gjør vårt sted unikt er nærheten til ”det virkelige Lofoten”. Her kan man treffe fiskere og ”direktører” i frisk passiar over en kopp kaffe, man ser fiskebåtene komme inn fra fjorden, vårt personale kan fortelle lokal historie og formidle litt av vår kultur, på vårt kjøkken kan man få tilberedt sin fangst etter en tur ut på havet på egen hånd eller med en lokal fisker.

Sommerstid kan du nyte solen fra kl 2 om natten fra vår bryggekant, eller gå opp på en av fjelltoppene og nyte solen midnattstid. Vestvågøy har også mange fine strender hvor man kan ta seg en frisk dukkert i verdens friskeste og klareste vann. Våre samarbeidspartnere i Lofoten for øvrig tilbyr også snorkling (hele året), hvalsafari, midnattsturer i RIB-båter eller spesielt tilpassede turer.

Beliggenheten gjør det også lett å besøke oss, vi har to daglige anløp av Hurtigruten, 170 meter unna, Leknes Lufthavn ligger 16 km unna, vi har bilutleie i nærheten for den som vil utforske Lofoten pr bil og ikke har sin egen med seg.